Barbados

Altså… ALTSÅ! Jeg har enda ikke kommet ut av Barbados-rusen min siden vi kom hjem for to uker siden. Det eneste jeg angrer på er at vi ikke ble der en uke lengre og at jeg ikke tok flere bilder.

Men i spiriten av åpenbaringen jeg skrev om i forrige blogginnlegg: at jeg elsker å være offline, så ble liksom ikke oppdateringer fra Barbados prioritert. Og når jeg ikke prioriterer å oppdatere i sosiale medier så forsvinner liksom også ideen om å ta bilder. Og det faktum at jeg ødela telefonen min 3 dager inn i ferien da.. Uten telefon er det hassle å ta bilder…

Likevel fikk jeg tatt noe bilder, men mest av meg selv da, og jeg angrer narsissismen min, for stedene vi var på var jo en mill ganger finere enn meg – og det var det jeg skulle tatt bilder av…

Uansett da… Barbados. Hvor skal jeg begynne.. Vel altså, jeg kan jo begynne på starten da. Kjæresten og jeg lå kleine i senga etter en fest og han sier “vil dra på ferie jeg”. Fire timer senere hadde vi booket fly og hotell for to uker på et sted ingen av oss hadde værteller egentlig tenkt særlig mye på før.

Vi skulle reise til Barbados om to dager og grunnen til at valget havnet på akkurat Barbados var fordi det ikke var særlig med plass igjen på flyvninger til Barcelona og jeg litt på joke sa “Barbados da?” i det jeg scrollet over et bilde av Rihanna på Instagram mens vi prøvde å finne ut hvor vi ville reise. (Eneste jeg visste om Barbados var at Rihanna er derfra)…

Da vi landet i Barbados skjønte vi at vi hadde kommet til himmelen. I hvert fall for meg siden jeg er litt mindre bereist enn min kjære. Det var VARMT, men en behagelig karibisk varme. Jeg elsker hotellet vi bodde på, menneskene som jobbet det, de kritthvite strendene og det turkise havet. Jeg elsker at alt vi trengte var på stedet vi boode. 3 bassenger, 2 restauranter, 2 barer, boogie boards, paddle boards, flytemadrasser, spa, solsenger, hengekøyer, bibliotek… Akkurat det jeg drømte om. Et sted jeg bare kunne ligge stille, leke i vannet og spise.

Resten av øya var også helt fantastisk. Små hus, sterke farger, mennesker som ville bli kjent og prate. Om dere skal reise et sted dere nesten helt garantert ikke kommer til å treffe på en annen nordmann – dra til Barbados. Seriøst.. Gjør det.

wp-image-846345051.wp-image-1083361605.wp-image-320061907.wp-image-679265398.wp-image-1231030991.wp-image-1106672902.wp-image-1182104056.