Ny tattoo

Jeg har fire tatoveringer nå. Alle av dem tok jeg da jeg var på et sykt bra sted i livet – bare pur glad, liksom.

Jeg elsker tatoveringene mine, men det ligger ikke noe mer bak dem en lykken jeg følte der og da. Eller – jeg var jo alltid glad da, egentlig. Jeg var kjent som hun med det gigantiske smilet.

For å være helt ærlig så har jeg faktisk ikke vært ordentlig glad på en stund. Og jeg pleide egentlig også å se på de som ikke klarte å være generelt glade som bittelitt svakere enn andre. Fy faen, så dum jeg var – de er jo mye sterkere…

Men nå er det altså en stund siden jeg har vært sånn skikkelig, ordentlig glad. Jeg har hatt dager og kanskje til og med uker hvor jeg har hatt det så bra at jeg har smilt mens jeg har vært for meg selv, men ikke sånn som før.

Derfor ser jeg på mine fire glade tatoveringer som vakre, men den aller vakreste blir kanskje den jeg tar når jeg ikke har det så fint.

Det er vanskelig å si at man ikke er ordentlig glad akkurat nå. De fleste sier med stolthet at de har vært igjennom noe tøft, men veldig få sier det mens det pågår. Det skjønte jeg faktisk bare forrige dagen da jeg var på jobb og gjorde et intervju. Han påpekte at veldig få tør å fortelle om ulykkelighet mens det pågår – helt uten at jeg hadde spurt om lykke i det hele tatt. Også tenkte jeg – fy faen, ja… Jeg forteller gjerne om vanskelige ting jeg har gått igjennom før.. Men egentlig er det vanskelig nok akkurat nå – og det er det nesten ingen som vet.

Så – long story short: Jeg skal for første gang ta en tatovering som ikke symboliserer noe fint nå – men som garantert blir den aller vakreste senere.