Bypåske

Jeg var ikke engang klar over at det var påske før mobilen min ble nedringt av venner som skulle ut og feste på torsdag.

Med andre ord blir det altså ingen påsketur på verken fjellet eller en annen storby på meg – holder meg til Oslo-påske med litt après asfaltvandring i solveggene Oslo har å by på. Påskestemningen henter jeg i solbriller og bombjejakke med digg oransjefarge – som det ENDELIG er fint nok vær til å bruke. Deilige, deilige vår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s