Ass eksperiment # 1

Sommerkroppen, treningsstudio, yoga, pilates osv har aldri vært min greie. Jeg hater å trene og liker generelt å utsette kroppen min for så lite anstrengelser som overhodet mulig. MEN om ca 20 dager skal jeg stikke til varmere strøk.

Varmere strøk betyr å henge ved bassengkanten. Å henge ved bassengkanten betyr at rumpa mi henger ute for alle å se. 

 

Derav et lite eksperiment. Jeg har funnet ut at jeg har blitt voksen nok til å kunne gå med på å trene litt. Litt.

Ei litta daglig økt på assen skal jeg klare. 20-dager med 20-minutters butt workout er planen. Det er 400 minutter rumpetrening!!

Nå kan det jo være at det ikke har noen effekt i det hele tatt, men eksperimentet er jo litt spennende. Jeg har tatt før-bilder av rumpa i dag – dag 1, altså. Om 20 dager tar jeg etterbildet. Så får vi se da.. Om det var 400 bortkastede minutter eller ei.