Én ting jeg lærte som kommersiell skribent

Søndag og mandag er de dagene folk bestiller ferie – eller i det aller minste drømmer om feire. Veit dere hvorfor?

Det er fordi det er på søndag og mandag at vi får vår ukentlige dypp ned i depresjonsbøtta. Helgen er over og vi vil rømme fra jobb og ansvar. Jeg elsker at folk er sånn og at man bruker det faktumet i markedsføring for å selge reiser.

Jeg er i aller høyeste grad sånn selv, og rett som det er så finner jeg meg selv surfende gjennom eksotiske instagramkontoer og mine egne feriebilder hver gang uken nærmer seg slutten. Og nå har jeg bare lyst til å wanderluste avgårde til et eksotisk sted hvor ingen kan plage meg og hvor jeg faktisk har tid til å kjede meg.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s