Hva er best?

Jeg er på det deilige, deilige mellomstadiet nå. Der røttene ser mørkebrune ut, mellompartiet har blitt gult og endene er lyse, slitte og krusete.

Sammen gjør den herlige tri-color sammensetningen at håret mitt ser konstant fett ut. Det er på tide å treatyoself til en fiks av håret.

Spørsmålet nå da er, kjøre helblond enda en gang eller gå tilbake til au naturalen?  Når jeg er blond savner jeg min kommunegrå sveis. Tenker at det er deilig med det naturlige. Når jeg har den kommunegrå, naturlige fargen tenker jeg at – vel, den er kommunegrå…

Jeg så Springbreakers i helgen og hadde en liten moment av at jeg ville farge det rosa, men det passerte. Så… Superblond eller kommunebabe?

Processed with VSCO with a8 presete3b12346-8d9f-4e65-bb34-2bcbe17b11d7

Blond?

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with e8 preset

Au naturale?