hettedilla

Altså, nå skal ikke jeg prøve å skryte på meg at jeg er ahead of the fashion game på noen som helst måte, men akkurat dette her med hetter, hoodies, hoods, hettegenser etc. Det har jeg drevet med en stund.


Jeg husker til og med da jeg jobbet i magasin og redaksjonen min sa at jeg burde prøve å gjøre litt mer effort ut av everyday stylingen min.

Jeg gikk i hettergensere og skinny-jeans. Så og si hver eneste dag – de andre gikk i cullotte-bukser, skjorter og turtlenecks, og det er ikke tvil om at de var mer fashion enn meg, men jeg brydde meg egentlig ikke. Hetta hadde kommet for å bli i min bok. Og nå er den overskriften i alle andres bok også. Det er litt funny, da.

Fotos av diverse, deriblant: The Urbanspotter, Le21éme & David Nyanzi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s