work work work work work

Jeg har hatt nøyaktig 14 dager som “ansvarlig for eget liv”, som jeg liker å kalle det. Eller, “freelancer”, som andre liker å kalle det.


 

Jeg startet første dagen med å få inn et relativt ålreit oppdrag, for så å kræsje den flying starten min med å være syk – resten av uken. Ingen tar seg av frilansere når de er syke, lærte jeg da.

Det andre jeg har lært er at det er hella mye jobb å styre sin egen bedrift, men herregud, åh så gøy det er! Jeg pitcher, skriver, møter, jobber og er en idémaskin ute av kontroll. Driven er at hvis jeg stopper opp så dauer jeg (sånn at jeg ikke får råd til mat og husleie).

Det er en ganske drøy og deilig driv.

Nå har jeg bare 14 dager på baken i freelancelivet (snart skal jeg begynne å kalle meg selv gründer), så jeg er nok ikke den du skal høre mest på om du lurer på om du skal starte for deg selv, men jeg sier i hvert fall: Herregud, gjør det! Det er gøy, det er drivende og det er skummelt som f. Du kjenner at du lever litt og du får en flamme i deg som er ganske sjuk.

Og noe av det morsomste ved det er at du kan lage ditt helt eget kontor.