mitt favoritt-produkt

Jeg er den første til å innrømme at jeg er altfor dårlig til å ta vare på huden min.

Flere ganger enn ikke, legger jeg meg uten å vaske ansiktet. Jeg har aldri dratt til hudlege eller hudpleier for å finne ut hva slags hud jeg egentlig har og hva slags produkter jeg burde bruke og holde meg til. Jeg bytter produkter like ofte som jeg bytter sokker og holder meg så og si aldri til samme regime.


 

Men det er ett produkt jeg har elsket siden ca 2009, og holdt meg til like lenge. Det er Essential Oil fra Mac. Jeg bruker den på ren hun og blander den også noen ganger inn i foundationen min for å få den deilige duggete looken fremfor den tørre, matte — som jeg ikke takler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s