søsteren min intervjuet meg

Jeg heter Bambie og jeg er søsteren til Stella. Jeg begynner med å gå hardt ut og påstå at ingen kjenner Stella bedre enn meg. Jeg har snart levd med dama i 25 år, og jeg vet hennes beste og hennes mest irriterende og verste sider.

Blant annet at hun blir flau over å dra til legevakten fordi hun aldri tror hun er syk nok til at hun kan rettferdiggjøre å få behandling. Som et resultat gikk hun en gang rundt med en brukket albue i to dager før hun gjorde noe med det.

Jeg vet ikke helt hvordan verden utenfor oss i vår lille søstergreie oppfatter Stella, men da jeg hørte at hun (nok en gang) hadde gjenopprettet denne bloggen sin ville jeg gjøre et intervju med henne. Så kan folk få en liten inside look på hvem hun  egentlig er.

(Hun nekter å kalle dette en blogg, forresten… Men altså…)


Mitt intervju med Stella:

Første spørsmål – introduser deg selv. 5 fun facts folk ikke vet om deg. Go! 

  1. Jeg har en tå som er så lang i forhold til de andre tærne at den subber i bakken når jeg har på sko med åpen tå.
  2. Jeg putter en flik av dyna i munnen når jeg skal sove. Dyne/sutteklut.
  3. Hadde jeg fulgt planen jeg lagde for meg selv i ungdommen, hadde jeg vært gift, hatt en kid og nummer to på vei og eid et hus utenfor byen. Nå leier jeg i Oslo sammen med en hund…
  4. Når gutter er drittsekker pleier jeg å se på Dick Van Dyke-, Frank Sinatra- eller Gene Kelly-filmer og tenke på at gutter var så mye bedre før i tiden.
  5. Hadde jeg hatt danse eller synge-skills hadde jeg nok vært musikal-skuespiller.

Hva er var beste moteøyeblikk?

Hmmmmm…. Da jeg gikk over gata sammen med Celine i NY og vi hadde på oss svart begge to..??

15940447_10157970168310570_228046354416309708_n

Og det verste?

Da mamma pleide å kle oss opp i matchende antrekk. Det var sikkert cute da vi var bittesmå, men da jeg var ti år og du var seks år begynte det å bli litt weird… Kommer garantert til å gjøre det samme med mine barn, da.

Hva har du alltid i vesken din?

Jeg er altfor dårlig til å rydde i veskene mine og som et resultat er de fulle av alt jeg ikke trenger og inneholder altfor lite av det jeg faktisk trenger.. I vesken min akkurat nå har jeg: mange tørre løssnus som ligger igjen etter en boks åpnet seg for lenge siden. En tampong, fordi man vet aldri. Noen utenlandske mynter. En lipgloss fra Elizabeth Arden. Øredobber i odde tall og utseende. Bankkortet mitt og en lighter. Røyker ikke, så vet ikke helt hva lighteren gjør der.

Hva er det morsomste du har gjort?

Shit, den er tøff.. Det er jo så mye som er morsomt, men en ting som popper opp i tankene mine nå er da jeg dro på “kjærestetur” til Barcelona da jeg egentlig ikke engang kjente karen og vi absolutt ikke var kjærester. Vi endte opp med å ikke se noen severdigheter, gå på noen museer eller gjøre noe man egentlig skal gjøre når man er i Barcelona. Vi hadde ikke tid til sånt fordi vi fant en rist med en vifte under i gaten rett utenfor hotellet vårt. Hver kveld sto vi der leeenge og lagde musikkvideoer oppå risten fordi vi syntes det var så fett med viften som blåste opp på oss. Vi lo til vi tisset på oss. (Bokstavelig talt for hans del…) Ps. Vi ble kjærester etter den turen.

Hva er din største guilty pleasure?

Kardashians over alt. På TV, insta, memes, apper, emojis, snap. Får ikke nok. Jeg så til og med hele den O.J. serien på HBO fordi det var sånn to minutter her og der med noen som spilte Kardashian-kidsa..

Hvordan er din hudpleie-rutine?

Altfor dårlig og ingen rutine i det hele tatt. Jeg vasker huden ansikssåpe fra Khiels i dusjen, smører med hudkrem fra Elizabeth Arden etterpå og bruker Essential Oil fra MAC som jeg blander inn i foundationen min. Du er sikkert mye bedre til å passe på huden enn meg – selv om folk alltid tror jeg er den yngste av oss.

En perfekt søndag for deg er..

Da var jeg ute kvelden før, men er ikke fyllesyk! Jeg sover lenge, spiser digg frokost med bløtkokt egg og røkelaks. Bader på Bislett Bad fordi det er 32 grader i vannet der på søndager, spiser en juicy burger til middag siden jeg tross alt var på fylla på lørdag før jeg avslutter kvelden med film og smågodt før senga.

Hvem er den siste du chattet med og hva står det der?

Den siste jeg chattet med er en som går under nickname “Biffen”, og der står det:

img_2761

Hva er det siste du spilte på Spotify?

Haha! Oida… Det er “White Flag” av Dido… Jeg kan forklare det, altså… Det var fordi jeg skulle vise noen at det er den eneste sangen jeg faktisk kan treffe tonene i. (Han var ikke enig, by the way.)

Hva er det første du gjør om morgenen?

Trykker på snooze-knappen. Igjen og igjen og igjen… Etter det drikker jeg kaffe.

Hva er det siste du gjør om kvelden?

Før så var mobilen det siste jeg drev med om kvelden, men nå har soverommet blitt mobilfri sone. Så nå er jeg faktisk mye mindre på mobilen generelt. Jeg ser en film og spiser digg, steller meg og legger meg. .

Hva er det verste du vet om?

Folk som poster inspirational quotes på instagram. Enda verre er det de som har wall stickers og bilderammer med teksten “Home”, “Family”, “Friends”, “Love” osv.

Nei, jeg ombestemte meg. Det aller verste inspirational quotes på instgram. Det er man liksom utsatt for hele tiden..

bc268392637064f4ddfcc614c2a9a360

“Live, laugh, love”, da dere…