Kanaliser din indre 80s bae

Du vet når du er yngre og du hater det som gjør at du skiller deg ut og bare ønsker å være en Plain Jane og se prikk lik ut som de andre jentene…? Så blir du eldre, fregnene dine fader ut, krøllene retter seg ut, den superlyse, supermørke eller superrøde hårfargen blir blassere  – og alt du ønsker er at du fortsatt hadde de spesielle tingene ved deg som var så fint og som du ikke satte pris på da du hadde det.

Der er jeg nå, da. Krøllene mine er så og si helt borte. Fregner har jeg bare i en 2-timersperiode hvis jeg har grillet meg selv i solen i ukesvis. Til og med overbittet mitt skulle jeg egentlig ønske at jeg fortsatt hadde.

Heldigvis kan man fake det. Eller, til en viss grad…

Overbitt er litt vanskelig å fake, og jeg er ikke helt der at jeg tegner på meg fregner… Men krøllene – de kan jeg fake og jeg er in love!