foodie

Skjedd mer enn én gang at folk har kommentert med en hamburger-emoji på instagram-bildene mine. 


 

De tror at jeg ikke spiser og bruker hamburger-emojien som en clever måte på å skinny shame litt. Fakta er jeg at jeg elsker mat, og jeg har vært heldig nok til å være #blessed med mange mennesker i livet mitt som elsker å lage mat til meg –  noe som er bra, for jeg er mindre enn begavet på kjøkkenet selv.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s