Drake would never treat me like this 

Var på Drake i går, og jeg må bare få dette ut av verden før jeg går videre til å snakke om showet. Fy faen så innihelvette vanskelig det er å komme seg til og fra Telenor Arena. Et øyeblikk der trodde jeg seriøst vi var Frodo og Sam som var på vei gjennom Mordor for å gjøre whatever det var de måtte gjøre med den ringen. Ringen var Drake, Mordor var Fornebu og 16-åringene som hadde tatt på seg sine aller minste og tighteste klær var orkene. Det var helt jævlig og det var nok til at jeg aldri skal på Telenor Arena igjen (etter jeg har sett Bruno Mars, da). Sånn..

Drake var sjukt. Han er flink, men jeg er litt skuffa over at han ikke virket like heartbroken som internett har fått meg til å tro han er. Han var jo ganske glad. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s