New year, new me og alt det der..

Verden har rundet et nytt år, jeg har rundet et nytt år og januar for meg alltid er stort symbol på at tiden bare går og går.

Nyttårsaften ble feiret med de eldste og nærmeste vennene mine, samme som den ble i fjor, men én ting skilte fjorårets feiring med årets.

I fjor hadde jeg nemlig bare ett eneste punkt på listen over nyttårsforsetter:

Bli glad igjen.

I år hadde jeg mange punkter, og jeg velger å se det på som en bra greie. Selv om to do-listen er lang og nesten kan virke uoverkommelig er det i hvert fall bra at jeg har kommet meg så langt at jeg ser positivt nok på ting til at jeg har punkter jeg har lyst til å ta tak i og bli bedre på. Det føles mye bedre enn i fjor da alt jeg fokuserte på var at jeg ikke var glad. Det var et lavpunkt.

Alle sier dette, og jeg kaster meg inn i massen av klisjeer – men 2017 skal bli mitt år. På tide å komme seg opp på hesten igjen, legge bak meg alt som ble gjort feil mot meg og ble feil med meg, og bruke alt sammen til å komme tilbake sterkere og bedre enn før. Jeg har tatt de første, skumle stegene – og de er alltid de verste.

Processed with VSCO with a7 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s