Puffa

Puffa. Ordet puffa.

Det er nesten bedre enn selve plagget. Og plagget er ganske awesome. Fra nå av skal jeg bare kalle boblejakker for puffa, og jeg elsker at de er en greie nå. Jeg ønsker meg en kjempestor rosa en, den skal jeg bruke over en rød satengkjole med spaghettistropper. Kanskje med nettingstrømper under, fy faen. Sexy.

tumblr_o1yv8ybj9j1t3cg9eo1_500

tumblr_o21c78xof41t3cg9eo1_500

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s